GB
English
HU
Magyar
GB
English
Weboldal címe
Weboldal alcíme
ETNOFON HANGSTÚDIÓ
Hangfelvétel, keverés, mastering

Az Etnofon hangstúdió 1995-ben nyitotta meg kapuit Budapesten a Vasas Művelődési Házban. A legendás Vízöntő együttes egykori próbaterméből kialakított stúdió hamar népszerű lett, eleinte népzenész körökben, majd egyre több klasszikus, jazz, pop lemez készült a falai között. Jómagam 1998 óta vagyok a stúdió munkatársa, majd vezetője és tulajdonosa. Profilom elsősorban az akusztikus zene (klasszikus, jazz, blues, népzene, világzene) és a szövegfelvételek, filmhang utómunka, szinkron és hangalámondás. Több száz hangfelvételt készítettem közel húsz éves pályafutásom alatt, stúdió és koncertlemezeket, zenei DVD-ket egyaránt. Vendégeim között volt többek között Palya Bea, a Budapest Bár, Miklósa Erika operaénekesnő, a Ringató produkció, Berecz András mesemondó...és még sokan mások. 


Képzett muzsikusként, 30 éves zenei és 20 év hangmérnöki pályafutással a hátam mögött igyekszem minden tudásomat a produkciók szolgálatába állítani, legyen szó akár zenei, akár technikai kérdésekről. Tapasztalataim a mikrofon mindkét oldalán garantálják az aktív és empatikus hozzáállást :-) Legyen szó profi zenészek új albumáról, vagy zenebarátok első szárnypróbálgatásairól, nálunk a felvétel azonos zenei és technikai elvárások szerint készül el.


2016-ban a Vasas Művelődési Ház épülete értékesítésre került, és egy korszak lezárult. A Vasas művészeti együttesekkel együtt stúdiónk is költözni kényszerült. Szerencsére hamar találtunk megfelelő szállásra a közelben, a VIII. kerület Mária u. 54. szám alatt, ahol azonos körülmények között és hasonló alapterülettel várjuk vendégeinket.

A stúdió felszereltségéhez kiváló mikrofonpark és megbízható technikai háttér tartozik, de biztosítani tudunk egy Roland XV-88 digitális zongorát, valamint egy kiváló állapotu Sunda cimbalmot is a felvételekhez.